Mostrar tots

Emboscats

Una experiència d'autosuficiència al cor del Montseny

Sergi Monrabà Net

Llibre nou

16,90

En estoc (disponibilitat immediata)

«Aquest llibre neix de la voluntat de donar resposta a totes aquelles preguntes que els nostres veïns i amics ens plantejaven un cop vam tornar de la nostra estada al bosc, tant les de caràcter més pragmàtic com les qüestions més transcendents.»

En plena pandèmia de la covid-19 i enmig d’una crisi ecològica sense precedents, quatre amics decideixen sortir temporalment de la roda productiva de consum per endinsar-se al bosc per experimentar què és viure de manera sostenible. Per fer-ho, passaran mesos estudiant a fons la fauna i la flora de l’entorn, al mateix temps que construiran una cabana de fusta en un racó amagat del massís del Montseny que els servirà com a refugi. El seu objectiu és subsistir servint-se únicament dels recursos alimentaris que el bosc els posa a disposició: plantes, arrels, fruits, etc.

Un relat d’amistat i de superació que ens acosta a la cara més salvatge i lliure del món animal, alhora que reflexiona d’una manera crítica i local sobre les problemàtiques i els reptes mundials, com són la crisi climàtica i la globalització.

Subtítol Una experiència d'autosuficiència al cor del Montseny
Autor Sergi Monrabà Net
Editorial Cossetània Edicions
Idioma Català
ISBN 9788413562797
Número de pàgines 140 pàgines
Nom de la col·lecció La mandràgora
Número de col·lecció 15
Any de la primera edició 2023
Pes 0,255 kg
Dimensions 23,50 × 15,50 × 1 cm
Emboscats
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat