Mostrar tots

Endevina quant t’estimo soc aquí ! Un llibre amb titella

Sam McBratney

Llibre nou

14,50

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788417074265 Categories: , , Etiquetes:

Un dels jocs preferits dels nens és fet a amagar. Dels nens i de les llebres. En aquest llibre, la llebre petita color d’avellana se les enginya per despistar la llebre gran color d’avellana. La llebre petita color d’avellana s’amaga molt bé. I la llebre gran color d’avellana no pot trobar-la… o fingeix un desconcert total, com fan molts pares quan juguen amb els seus petits.

Un lliurament més de la famosa col·lecció «Endevina com t’estimo». Lluny d’esgotar-se, aquest parell d’adorables llebres segueixen protagonitzant precioses històries, guanyant admiradors i desplegant tendresa i gràcia.

I ens continuen captivant. Aquest cop, l’àlbum té un titella de dit incorporat que entusiasmarà encara més els nens, ja que els oferirà la possibilitat d’amagar-la i fer-la aparèixer pàgina rere pàgina.

Sam McBratney i Anita Jeram s’han lluït novament creant aquest llibre-joguina tan entranyable com els anteriors. Un llibre que ha trobat els seus lectors, nens i adults. I aquests lectors han guanyat!

Autor Sam McBratney
Il·lustrador/a o fotògraf Anita Jeram
Idioma Català
ISBN 9788417074265
Número de pàgines 12 pàgines
Pes 0,375 kg
Dimensions 21 × 21 × 1,50 cm

També et recomanem...

Endevina quant t’estimo soc aquí ! Un llibre amb titella
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat