Mostrar tots

l’enginy dels ocells

Jennifer Ackerman

Llibre nou

21,50

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788413562544 Categories: , , , Etiquetes:

Les aus són criatures sorprenentment intel·ligents. Segons revolucionaris descobriments fets recentment, alguns ocells rivalitzen amb els primats, i fins i tot amb els éssers humans, quant a formes d’intel·ligència.

A L’enginy dels ocells, l’aclamada autora Jennifer Ackerman explora la descoberta intel·ligència dels ocells i de quina manera hi han arribat.

A mesura que viatja per tot el món i s’endinsa en la recerca més actual, Ackerman ens explica la història més actualitzada de l’enginy dels ocells, alhora que ens apropa amb tota mena de detall a la innovadora investigació sobre el cervell aviari, que ens duu a revisar el significat d’intel·ligència. Personal i científic, profusament informatiu i bellament redactat, el text de L’enginy dels ocells celebra els triomfs d’aquestes criatures d’una intel·ligència tan sorprenent com intensa.

Autor Jennifer Ackerman
Traductor/a Laura Patricio
Editorial Cossetània Edicions
Idioma Català
ISBN 9788413562544
Número de pàgines 416 pàgines
Nom de la col·lecció La mandràgora
Número de col·lecció 13
Any de la primera edició 2023
Pes 0,640 kg
Dimensions 23,50 × 15,50 × 3 cm
l’enginy dels ocells
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat