Mostrar tots

Escultors de la festa

Manel Güell Barceló

Llibre nou

30,00

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788413030548 Categories: , , Etiquetes:

El llibre recull per primer cop el treball de disseny i construcció d’imatgeria festiva (dracs, gegants, capgrossos i bestiari festiu divers) dels tallers Sarandaca, Ventura&Hosta i Dolors Sans. Presenta les biografies, l’evolució dels tallers i les seves opinions sobre la festa popular mitjançant entrevistes en profunditat. S’exposen de manera detallada les tècniques i els materials de construcció. Completa el llibre un inventari dels aproximats 1.000 elements construïts pels tres tallers fins l’any 2018. També proposa una reflexió sobre la festa des d’una perspectiva etnogràfica, folklòrica i sociològica, amb articles de Bienve Moya, Amadeu Carbó, Xavier Cordomí, Paco Cruz i Jo Farb Hernández. Està il·lustrat amb 270 imatges, la majoria inèdites, de la imatgeria festiva dels tres escultors de la festa.

El moviment social al voltant de la imatgeria festiva viu a Catalunya, possiblement, el millor moment de la seva història.

Els 3 tallers que aparèixen en aquest llibre són professionals amb dedicació pràcticament exclusiva a les escultures festives.

Al llibre hi trobareu quatre articles que reflexionen sobre la festa i el paper de la imatgeria i dels seus creadors; un recorregut sobre la història i evolució dels tres tallers; les tècniques de treball dels tallers de manera detallada i amb molta informació gràfica; un inventari de les obres dissenyades i construïdes pels tallers i una selecció de les 7 millors peces a criteri del seus autors.

Autor Manel Güell Barceló
Editorial Pagès Editors
Idioma Català
ISBN 9788413030548
Pes 1,320 kg
Dimensions 28 × 19 × 2,3 cm
Escultors de la festa
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat