Mostrar tots

Estimar sense sucres afegits

Repte de 21 dies sense sucre

Neus Elcacho

Llibre nou

21,80

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788418243004 Categories: , , Etiquetes:

L’escriptora, conferenciant, col·laboradora en mitjans, dietista i mentora de salut i benestar Neus Elcacho ens proposa un repte pràctic: 21 dies sense menjar sucre i reflexionant sobre com aquest, en la nostra alimentació, parla de la mena d’amor que tenim en la nostra vida: cap a tu, cap als altres, cap a la vida; l’amor que has après, el que atreus i reps…

Perquè no necessitem més capses de bombons ni premiar-nos amb un croissant. Necessitem NO dependre del sucre, aprendre a estimar-nos i a cuidar-nos com ens mereixem, i que ens estimin sense artificis ni afegits.

Tot un repte de superació i autoestima a través de menús, receptes sense sucre, preguntes per reflexionar i apuntar, exemples, dades curioses i estudis per ajudar a prendre consciència i millorar la teva qualitat de vida.

Acceptes el repte?

Subtítol Repte de 21 dies sense sucre
Autor Neus Elcacho
Editorial Efadós
Idioma Català
ISBN 9788418243004
Número de pàgines 224 pàgines
Nom de la col·lecció Práctica
Any de la primera edició 2020
Pes 0,435 kg
Dimensions 23 × 15 × 1,50 cm
Estimar sense sucres afegits
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat