Mostrar tots

Excursions a foradades finestres i ponts naturals

Joan Escalé i Bosch

Llibre nou

20,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788482168029 Categories: , , Etiqueta:

Les foradades, els ponts naturals i les finestres han estat motiu d’interès de l’excursionisme des dels seus orígens. A la nostra guia hi trobareu una selecció d’aquest patrimoni geològic repartit per Catalunya. Podem classificar les formacions geològiques de la guia en arcs de roca (arcades, arcs i coves-túnel), és a dir, formacions en forma d’arc; finestres (foradades i ulls), és a dir, forats en una paret de roca, i ponts de roca (ponts naturals), o sigui, Ponts naturals per sobre de la llera d’un fondal, riu o torrent, o per l’ensorrament de la part interior d’una balma.

En les 30 excursions que us presentem no hem pretès cenyir-nos únicament a les foradades, sinó que aquestes, més aviat —tret d’alguna excepció—, ens han servit de pretext per dur a terme una excursió i conèixer també l’entorn on estan situades. Així doncs, ho hem combinat també amb assolir cims, descobrir balmes, conèixer la vegetació i altres elements d’interès excursionista.

espai31

Autor Joan Escalé i Bosch
Editorial Sua Edicions
Idioma Català
ISBN 9788482168029
Número de pàgines 168 pàgines
Nom de la col·lecció Catalunya
Número de col·lecció 17
Any de la primera edició 2022
Pes 0,360 kg
Dimensions 20,50 × 16 × 1 cm

També et recomanem...

Excursions a foradades finestres i ponts naturals
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat