Mostrar tots

Excursions a peu per la Vall de Camprodon

15 recorreguts per les valls del Ter i del Ritort

Josep Mauri Portolès

Llibre nou

9,95

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788413560618 Categories: , , Etiquetes:

Guia de butxaca en color i per a tots els públics

El propòsit d’aquesta guia és donar a conèixer la vall de Camprodon a tots aquells interessats en explorar-la, amb totes les dades indispensables recollides en un petit llibre per portar a la motxilla: itineraris, mapes explicatius, acurades fotografies i els consells més adients per a l’excursionista. Amb aquest llibre podreu visitar petits pobles, destacats cims, fonts d’aigua, rius, frondosos boscos, esglésies, ermites solitàries, recorreguts ben coneguts, d’altres no tant… Tot un reguitzell de possibilitats on cadascú podrà triar la sortida més adient en funció de les seves possibilitats o interessos.

  • El llibre és un resum muntanyenc sobre la vall, en la qual podreu visitar petits poblets, destacats cims, fonts d’aigua monumental, rius d’abundant aigua, frondosos boscos, vistoses esglésies, ermites solitàries, elements de patrimoni industrial de muntanya, recorreguts ben coneguts, d’altres no tant…
Subtítol 15 recorreguts per les valls del Ter i del Ritort
Autor Josep Mauri Portolès
Editorial Cossetània Edicions
Idioma Català
ISBN 9788413560618
Número de pàgines 72 pàgines
Nom de la col·lecció Miniazimuts
Número de col·lecció 9
Any de la primera edició 2021
Pes 0,155 kg
Dimensions 21 × 12,50 × 0,50 cm
Excursions a peu per la Vall de Camprodon
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat