Mostrar tots

Fades 10 relats de fades , dones d’aigua i altres criatures màgiques

Glòria Sabaté

Llibre nou

19,95

En estoc (disponibilitat immediata)

Dones d’aigua, goges i encantades que habitaven rius, coves i muntanyes… Les fades són criatures màgiques que farceixen la natura de rondalles i saviesa, i si observem el nostre entorn amb cura, paciència i els ulls del cor, potser les podrem veure?

Deu relats de fades i criatures màgiques del nostre territori. Glòria Sabaté ha escrit un cant a la màgia de la natura i un homenatge a les dones folkloristes que van recollir i documentar el nostre llegat cultural. Un viatge per contrades màgiques meravellosament il·lustrat per l’Eva Sánchez.

  • Les fades, lligades als fenòmens naturals i la recuperació de la nostra cultura popular, és un tema d’interès creixent. Els relats d’aquest llibre enalteixen també la figura de les folkloristes, dones clau en la recuperació de les llegendes i tradicions del nostre territori.
  • Glòria Sabaté, autora de narrativa històrica d’adults i joves, ha creat unes narracions que poden connectar amb públics d’edats molt diferents.

Autor Glòria Sabaté
Il·lustrador/a o fotògraf Eva Sánchez
Editorial Bindi Books Editorial
Idioma Català
ISBN 9788418288616
Any de la primera edició 2023
Pes 0,575 kg
Dimensions 22,50 × 22,50 × 1,50 cm
Fades 10 relats de fades , dones d’aigua i altres criatures màgiques
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat