Mostrar tots

Fins aquí hem arribat

Què fem i com celebrem el darrer adéu

Amadeu Carbó i Martorell i Jordi Cubillos

Llibre nou

8,50

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788494447341 Categories: , , Etiquetes:

Un llibre original i valent, escrit en to amable i divulgatiu, amb què descobrirem tot un seguit de curiositats i tradicions al voltant de la mort.

FINS AQUÍ HEM ARRIBAT es presenta com un llibre original, valent, curiós i fins i tot, divertit, que ens parla sense manies de què fem i com celebrem l’últim adéu. Els seus autors Amadeu Carbó i Jordi Cubillos, grans coneixedors de la cultura d’arrel tradicional, ens faran veure l’empremta profunda que la mort i tot allò que l’envolta ha deixat en la nostra societat en tots els aspectes: costums, expressions populars, patrimoni artístic i cultural, etc. També expliquen els canvis provocats per la globalització i laïcització de la societat actual, que han fet aparèixer noves pràctiques culturals com el necroturisme o han implantat, amb molta força, la celebració del Halloween.

Amb un peculiar pròleg del popular senyor Marcel·lí Virgili, segons diu ell “especialista en la matèria”, FINS AQUÍ HEM ARRIBAT ens parla de rituals i de celebracions, de dites i d’acudits, de danses i de representacions i, és clar, de cementiris, de funerals, d’esqueles i d’epitafis. Però que ningú no s’espanti… tots els textos estan escrits en un to amable i divulgatiu, plens de curiositats i històries singulars i acompanyats per una acurada selección d’imatges i il·lustracions que ens faran més atractiva la lectura.

Subtítol Què fem i com celebrem el darrer adéu
Autors Amadeu Carbó i Martorell i Jordi Cubillos
Editorial Edicions Morera
Idioma Català
ISBN 9788494447341
Número de pàgines 84 pàgines
Nom de la col·lecció Col·lecció l'Ermità
Any de la primera edició 2018
Pes 0,126 kg
Dimensions 21 × 15 × 0,05 cm

També et recomanem...

Fins aquí hem arribat
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat