Mostrar tots

Finsaquí

Cesc Cornet

Llibre nou

18,50

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788412439229 Categories: , , Etiquetes:

Un tret, una soga, unes pastilles… El hashtag #FinsAquí ha començat a inundar les xarxes socials, promovent el suïcidi, i el govern ha contractat una empresa privada per gestionar aquest problema de salut pública. Però és una qüestió de salut mental de la societat o hi ha alguna altra cosa rere l’allau de suïcidis?

La desaparició de la seva filla fa que l’Anna Cabanes, inspectora dels Mossos d’Esquadra, emprengui una cerca desesperada al marge de la policia on descobrirà una veritat inquietant. La mateixa veritat que descobreixen l’equip d’activistes i de psicòlegs de Tonik, l’empresa que ha d’aconseguir disminuir el nombre de suïcidis al país.

I si s’induís al suïcidi de forma massiva? I si es permetessin atrocitats amb diner públic? I si hi ha una trama criminal encoberta per diferents empreses? I si. L’única manera de resoldre aquests dubtes és seguint #FinsAquí.

Autor Cesc Cornet
Editorial Llibres Del Delicte
Idioma Català
ISBN 9788412439229
Número de pàgines 376 pàgines
Any de la primera edició 2021
Pes 0,490 kg
Dimensions 21 × 14 × 2,50 cm

També et recomanem...

Finsaquí
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat