Mostrar tots

Flors dels Pirineus

Àngels Manuel Hernández i Joan Altimira Noguero

Llibre nou

18,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788492811724 Categories: , , Etiquetes:

El recull i estudi que aquí oferim de 170 plantes amb flors ens dóna una idea de la gran biodiversitat dels Pirineus i també ens permet copsar la bellesa i l’encant d’aquestes flors. De cadascuna s’inclou una fotografia, es fa la descripció, s’indica l’època de floració, es dóna la distribució i l’hàbitat, es comenten els noms, es refereixen les aplicacions i finalment s’afegeixen altres dades d’interès.

Podem dir que aquest llibre és un tast de la rica flora pirenaica. Endemés, és un llibre que fa aportacions importants en aquests aspectes: tractament taxonòmic de les espècies, actualització de la nomenclatura científica, etimologies gregues i llatines, adequació de la nomenclatura popular, utilització acurada del lèxic botànic, originalitat de les descripcions, precisió de les dades biogeogràfiques i ecològiques, i aplicacions de la planta, tant en jardineria com en medicina popular.

espai31

Autors Àngels Manuel Hernández i Joan Altimira Noguero
Editorial Farell
Idioma Català
ISBN 9788492811724
Número de pàgines 96 pàgines
Nom de la col·lecció Llibres de muntanya
Número de col·lecció 41
Any de la primera edició 2015
Pes 0,275 kg
Dimensions 23 × 14,50 × 1 cm

També et recomanem...

Flors dels Pirineus
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat