Mostrar tots

Fonts de Montserrat

I indrets amb aigua

Joan Soler i Gironès

Llibre nou

19,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788492811915 Categories: , , Etiquetes:

Montserrat, símbol identitari i far de Catalunya, és parc natural, santuari, paisatge, camins, patrimoni i molt més. Aquest llibre vol donar a conèixer les fonts i punts d’aigua que trobem a la muntanya i als municipis dels voltants a través de quinze itineraris, que  ens permeten descobrir tot el seu entorn, ple de curiositats.

És una guia original que defuig de les guies excursionistes convencionals, ja que té com a fil temàtic l’aigua, a la qual vol donar valor. Les fonts, bassals, cisternes, les fonts mentideres i l’impressionant enginy hidràulic de les ermites, entre altres coses, posen de relleu l’empremta humana.  Per tant, ens mostren la necessitat d’abastament d’aigua en una muntanya mancada de recursos hidrícs per la seva geologia.

Subtítol I indrets amb aigua
Autor Joan Soler i Gironès
Editorial Farell
Idioma Català
ISBN 9788492811915
Número de pàgines 112 pàgines
Nom de la col·lecció Llibres de muntanya
Número de col·lecció 51
Any de la primera edició 2017
Pes 0,286 kg
Dimensions 23 × 14,50 × 1 cm

També et recomanem...

Fonts de Montserrat
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat