Mostrar tots

La gastronomia dels camins

Més de cent receptes de cuina fetes amb plantes boscanes

Marisa Benavente, Pilar Herrera

20,00

Disponibilitat immediata

Ja fa anys que la Marisa Benavente i la Pilar Herrera es dediquen a l’etnobotànica. Formen part del grup de recerca Flora Catalana. Sempre que poden surten a buscar plantes, baies i fruites boscanes que, antigament, havien format part de l’alimentació tradicional i que, avui dia, són pràcticament oblidades. A partir de les setanta plantes més habituals al nostre país ens proposen més de cent receptes per tornar-les a incorporar a la nostra cuina. Bunyols de malva, cruixents de borratja, torradetes d’avet, xips d’heura de terra, lasanya de bolets i ortigues, trinxant de patata i blets o crema de reina dels prats són algunes de les propostes que fan. A més a més, en aquest llibre trobareu tota la informació sobre com i quant recol·lectar cada planta i sobre les propietats que aporten a la nostra alimentació.

Subtítol Més de cent receptes de cuina fetes amb plantes boscanes
AutorsMarisa Benavente i Pilar Herrera
Editorial Edicions Sidillà
Idioma Català
ISBN 9788494504174
Número de pàgines 268 pàgines
Any de la primera edició 2017
Pes 0,790 kg
Dimensions 20 × 20 × 2 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.