La gastronomia dels camins
Més de cent receptes de cuina fetes amb plantes boscanes
Marisa Benavente
, Pilar Herrera20,00€
En estoc (es poden reservar)
Ja fa anys que la Marisa Benavente i la Pilar Herrera es dediquen a l’etnobotànica. Formen part del grup de recerca Flora Catalana. Sempre que poden surten a buscar plantes, baies i fruites boscanes que, antigament, havien format part de l’alimentació tradicional i que, avui dia, són pràcticament oblidades. A partir de les setanta plantes més habituals al nostre país ens proposen més de cent receptes per tornar-les a incorporar a la nostra cuina. Bunyols de malva, cruixents de borratja, torradetes d’avet, xips d’heura de terra, lasanya de bolets i ortigues, trinxant de patata i blets o crema de reina dels prats són algunes de les propostes que fan. A més a més, en aquest llibre trobareu tota la informació sobre com i quant recol·lectar cada planta i sobre les propietats que aporten a la nostra alimentació.
Subtítol | Més de cent receptes de cuina fetes amb plantes boscanes |
---|---|
Autors | Marisa Benavente i Pilar Herrera |
Editorial | Edicions Sidillà |
Idioma | Català |
ISBN | 9788494504174 |
Número de pàgines | 268 pàgines |
Any de la primera edició | 2017 |
Pes | 0,790 kg |
---|---|
Dimensions | 20 × 20 × 2 cm |
També et recomanem...
-
Plantes medicinals del Pirineu català
Antoni Agelet, Joan Muntané i Montserrat Parada
Llibre nou 18,00€