Mostrar tots

La gastronomia dels camins

Més de cent receptes de cuina fetes amb plantes boscanes

Marisa Benavente, Pilar Herrera

Llibre nou

20,00

En estoc (es poden reservar)

Ja fa anys que la Marisa Benavente i la Pilar Herrera es dediquen a l’etnobotànica. Formen part del grup de recerca Flora Catalana. Sempre que poden surten a buscar plantes, baies i fruites boscanes que, antigament, havien format part de l’alimentació tradicional i que, avui dia, són pràcticament oblidades. A partir de les setanta plantes més habituals al nostre país ens proposen més de cent receptes per tornar-les a incorporar a la nostra cuina. Bunyols de malva, cruixents de borratja, torradetes d’avet, xips d’heura de terra, lasanya de bolets i ortigues, trinxant de patata i blets o crema de reina dels prats són algunes de les propostes que fan. A més a més, en aquest llibre trobareu tota la informació sobre com i quant recol·lectar cada planta i sobre les propietats que aporten a la nostra alimentació.

Subtítol Més de cent receptes de cuina fetes amb plantes boscanes
AutorsMarisa Benavente i Pilar Herrera
Editorial Edicions Sidillà
Idioma Català
ISBN 9788494504174
Número de pàgines 268 pàgines
Any de la primera edició 2017
Pes 0,790 kg
Dimensions 20 × 20 × 2 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.