Mostrar tots

Grand tour de Catalunya els millors itineraris en cotxe

Jordi Bastart

Llibre nou

22,50

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788482167657 Categories: , ,

Catalunya ofereix al viatger una gran diversitat de paisatges. Des de la cadena pirinenca fins al litoral, alterna frondosos boscos amb camps de conreu i cims enlairats amb cales amagades, fins a aconseguir un equilibri perfecte.

El Grand Tour que presentem en aquesta guia és un itinerari circular de més de dos mil quilòmetres dissenyat per descobrir Catalunya en un mes. Inclou tot allò que no ens podem perdre. El recorregut discorre per carreteres amb baixa densitat de circulació, la qual cosa ens permetrà conèixer aquest país màgic, visitar monuments i espais naturals, i gaudir de nombroses experiències. El Grand Tour s’inspira en els grans viatges iniciats a mitjan segle XIX i permet explorar racons inèdits, fins i tot per a bona part de la població de Catalunya.

Autor Jordi Bastart
Editorial Sua Edicions
Idioma Català
ISBN 9788482167657
Número de pàgines 360 pàgines
Any de la primera edició 2020
Pes 0,600 kg
Dimensions 19 × 14 × 2 cm
Grand tour de Catalunya els millors itineraris en cotxe
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat