Mostrar tots

Grans mamífers de Catalunya i Andorra

Distribució, biologia, ecologia i conservació

Jordi Ruiz Olmo i David Camps

Llibre nou

80,00

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788416728619 Categories: , , Etiquetes:

Aquest nou llibre descriu detalladament quines són les espècies de grans mamífers a Catalunya i Andorra, i quina és la seva situació actual i en el passat. Aquesta definició inclou lagomorfs, carnívors, ungulats, cetacis i alguns rosegadors de gran talla. És un treball col·lectiu i exhaustiu en el qual han participat un centenar d’especialistes, i que cobreix amb detall totes les espècies actuals i extintes en els darrers segles, amb extenses dades, mapes, gràfics, il·lustracions i fotografies.

Constitueix una base sòlida i totalment actualitzada, orientada, en la seva concepció, tant a donar compliment al lector que només cerca gaudir del seu coneixement o satisfer la seva curiositat, com de l’especialista que disposarà d’un manual imprescindible per a la conservació, gestió, estudi i coneixement de les 49 espècies que inclou.

A més, el lector podrà trobar fins a 24 articles temàtics de gran actualitat: des de l’estructura de les comunitats dels grans grups o les malalties que els afecten, fins als problemes que originen, la seva utilització turística o la seva vida en situacions especials. A més, inclou una bibliografia detallada i actualitzada, amb més de 2.000 referències. El lector podrà gaudir de l’aprenentatge d’una informació molt àmplia i ben estructurada i, alhora, aprendre a estimar, valorar i conservar aquestes espècies per a les generacions futures.

espai31

Subtítol Distribució, biologia, ecologia i conservació
Autors Jordi Ruiz Olmo i David Camps
Editorial Lynx Edicions
Idioma Català
ISBN 9788416728619
Número de pàgines 592 pàgines
Any de la primera edició 2023
Pes 3,700 kg
Dimensions 31,50 × 24,50 × 3,50 cm
Grans mamífers de Catalunya i Andorra
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat