Mostrar tots

Guia de papallones per a nois i noies

Màrius Domingo de Pedro i Coia Dols Campanera

Llibre nou

19,90

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788413562780 Categories: , , Etiquetes:

El món de les papallones és fascinant i increïblement estètic. Aquests éssers, a voltes desconeguts i sempre mitificats, ens poden resumir en la seva biologia una colla de secrets de la natura. 

Aquesta guia és una eina per fer assequible a qualsevol que es vulgui endinsar en aquest món: fer fàcil la complexitat d’aquest grup taxonòmic i, ensenyant les espècies més freqüents al nostre país, intentar despertar l’estimació d’aquests petits éssers voladors. Amb aquesta intenció, s’hi descriuen els diferents tipus d’indrets on podem trobar cada espècie i quines són les plantes nutrícies que les alimenten en la seva fase d’eruga. A més, podrem aprendre què és una papallona, com viu, com es comporta, etc. Amb una gran quantitat de fotografies, descripcions, anècdotes i curiositats per descobrir i aprendre sobre el fascinant món de les papallones.

Autors Màrius Domingo de Pedro i Coia Dols Campanera
Editorial Cossetània Edicions
Idioma Català
ISBN 9788413562780
Número de pàgines 168 pàgines
Nom de la col·lecció Guies de camp per a nois i noies
Número de col·lecció 7
Any de la primera edició 2023
Pes 0,370 kg
Dimensions 21 × 14 × 1 cm

També et recomanem...

Guia de papallones per a nois i noies
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat