Mostrar tots

Guia de punts d’interès geològic

Teresa M. Correig i Joaquim M. Nogués

Llibre nou

19,50

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788490349106 Categories: , , Etiqueta:

En aquest llibre hi trobarem descrits i localitzats 42 llocs de Catalunya on es poden observar aspectes geològics que inclouen materials (roques i sediments), així com estructures (falles i plegaments). Cadascun d’aquests llocs han estat triats a partir dels punts d’interès geològic de Catalunya que han estat publicats digitalment al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, i seleccionats d’acord amb els criteris de facilitat d’accés i poca complexitat geològica.

Aquests punts permeten fer un recorregut per tota la geografia de Catalunya i també un primer tast de geologia. És un pretext per estimular el coneixement d’aquest món natural que sovint resta amagat. Es facilita la informació geològica necessària per identificar els materials i les estructures en cada cas, i està fet de la manera més assequible possible per a les persones no especialistes.

És un llibre útil, amb molta informació fiable i acompanyat de dibuixos, esquemes i fotografies que ajuden a comprendre cadascun dels llocs descrits.

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.