Mostrar tots

Guia del jardí sobre plantes medicinals

Remeis casolans i plantes guaridores de la A a la Z

Varis autors

Llibre nou

23,90

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788413562070 Categories: , , Etiqueta:

Ampli ventall de pautes de cultiu, i amb plantes que provenen de diferents hàbitats, des de turons rocosos i assolellats del Mediterrani fins a terrenys pantanosos, freds i humits.

La Guia del jardí sobre plantes medicinals, meravellosament il·lustrada, combina més de 270 plantes emprades per les seves propietats medicinals amb 24 propostes pràctiques per a tes, olis, tintures i cremes casolanes amb un ús segur i tradicional.

Molts dels fàrmacs més importants provenen de plantes i molts més encara s’han de descobrir: bona part de la recerca en aquest àmbit la supervisen els Reials Jardins Botànics de Kew, on treballen els tres autors del llibre. Aquest herbari contemporani ofereix una nova perspectiva sobre els 5.000 anys de tradició de reculls de plantes amb valor medicinal i beneficis en la qualitat de vida.

  • Aquest llibre proporciona una perspectiva general de les plantes que s’utilitzen en la medicina tradicional.
  • El llistat de la A a la Z recull 277 plantes, i cada entrada va acompanyada d’una il·lustració i breu descripció de la planta, amb la nomenclatura i les parts de la planta que s’empren amb finalitats medicinals.
Subtítol Remeis casolans i plantes guaridores de la A a la Z
Autor Varis autors
Editorial Cossetània Edicions
Idioma Català
ISBN 9788413562070
Número de pàgines 226 pàgines
Nom de la col·lecció Brots
Número de col·lecció 2
Any de la primera edició 2022
Pes 0,625 kg
Dimensions 22 × 17 × 2,50 cm
Guia del jardí sobre plantes medicinals
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat