Mostrar tots

Guia dels arbustos dels Països Catalans

Ramon Pascual

Llibre nou

19,90

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788490341971 Categories: , , Etiquetes:

Es pot dir que aquesta guia és un clàssic i un referent per a totes aquelles persones, amants del contacte amb la natura i amb el neguit de descobrir la vegetació que en forma part, a les quals els ha servit per a identificar els principals arbustos del nostre país.

De fet, els arbres i els arbustos són les plantes més representatives del paisatge. Moltes comunitats vegetals es defineixen per la presència de certs arbres i d’alguns arbustos concrets del sotabosc, com ara el bosc de pi negre amb neret, la roureda amb boix o bé l’alzinar amb marfull.

Unes acurades claus de classificació i la descripció de 150 espècies d’arbustos autòctons, acompanyades de dibuixos i fotografies, conformen aquesta guia, una eina pensada per ajudar-nos a conèixer millor el nostre entorn, a saber interpretar-lo, a aprendre a valorar-lo i a lluitar per conservar-lo.

Autor Ramon Pascual
Editorial Cossetània
Idioma Català
ISBN 9788490341971
Número de pàgines 192 pàgines
Nom de la col·lecció Guies de camp
Número de col·lecció 1
Any de la primera edició 2014
Pes 0,490 kg
Dimensions 24 × 15 × 1,20 cm

També et recomanem...

Guia dels arbustos dels Països Catalans
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat