Mostrar tots

Guia d’observació del cel per a nois i noies

Joan Anton Català Amigó

Llibre nou

20,80

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788490348130 Categories: , , Etiquetes:

Quantes vegades deus haver contemplat un cel estrellat, bocabadat i alhora desitjant poder interpretar-lo? Quina és aquella, que brilla tant i que sembla tenir color ataronjat? I la taqueta de llum pàl·lida i difusa que es veu a les nits d’hivern? No trobes sospitosa la lluentor peculiar d’aquella “estrella”? Segur que és un planeta! Però quin deu ser?

En aquesta guia trobaràs el material que necessites per poder gaudir de les meravelles del cel nocturn a simple vista, i també amb uns petits prismàtics o un modest telescopi. Estrelles, planetes i la Lluna. Nebuloses i la Via Làctia. Pluges d’estrelles. Com viu, i mor, un sol. Com es forma un forat negre o una estrella de neutrons, les bèsties més enigmàtiques del cosmos. Què és una galàxia. Visitaràs, amb la imaginació, Mercuri o Saturn. I també l’únic planeta que està habitat només per robots, Mart.

També hi trobaràs trucs, recomanacions i reptes que et plantegem en forma d’exercicis pràctics.

Tan sols has d’aixecar la vista i llegir el llibre del cel!

Autor Joan Anton Català Amigó
Editorial Cossetània
Idioma Català
ISBN 9788490348130
Número de pàgines 208 pàgines
Nom de la col·lecció Guies de camp per a nois i noies
Número de col·lecció 5
Any de la primera edició 2019
Pes 0,430 kg
Dimensions 21 × 14,20 × 1 cm

També et recomanem...

Guia d’observació del cel per a nois i noies
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat