Mostrar tots

Guia d’ocells per a nois i noies

Màrius Domingo i Coia Dols

Llibre nou

19,50

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788413562025 Categories: , , Etiquetes:

Aquesta guia vol ser la millor eina per endinsar-se en el món de l’ornitologia, de forma entenedora i amable, sense que sembli que és un tema complicat i difícil. I és que realment no ho és, només depèn del nivell que vulguem assolir. Amb poca dedicació podem aconseguir moments inoblidables.
Seguint l’esperit de les altres guies de camp per a nois i noies, presenta amb una classificació senzilla i de fàcil accés la majoria de les espècies que es troben al país, prioritzant les més freqüents i donant indicacions sobre quines es poden confondre i com podem evitar-ne la confusió.
De primer, però, es fa una introducció a l’ornitologia, al coneixement dels ocells, la seva biologia i les formes de vida –etologia–, i ens explica també com els podem estudiar i conèixer. Immediatament, s’hi descriuen amb detall les espècies més representatives, il·lustrades amb magnífiques fotografies inèdites, fetes totes al nostre país majoritàriamen0.390t per ornitòlegs no professionals.

Autors Màrius Domingo i Coia Dols
Editorial Cossetània
Idioma Català
ISBN 9788413562025
Número de pàgines 176 pàgines
Nom de la col·lecció Guies de camp per a nois i noies
Número de col·lecció 4
Any de la primera edició 2014
Pes 0,390 kg
Dimensions 21 × 14,20 × 1 cm
Guia d’ocells per a nois i noies
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat