Mostrar tots

Guia pràctica de bolets

Joan Montón

Llibre nou

17,95

Esgotat

SKU: 9788418473852 Categories: , , Etiquetes:

Una guia especialment adient per iniciar-se en aquesta activitat, a mig camí entre l’excursionisme i la gastronomia, que permet reconèixer les espècies més emblemàtiques i ens permet evitar confusions amb els bolets tòxics.

En una primera part s’exposen els coneixements fonamentals que cal tenir presents per anar a buscar bolets, amb informació sobre el regne dels fongs, recomanacions a l’hora d’anar a buscar bolets, quan sortir a la muntanya a recol·lectar-ne i on trobar-ne.

A més, la guia ofereix les fitxes dels 50 bolets comestibles més habituals i de les 15 espècies tòxiques que cal conèixer. Els bolets estan classificades per famílies micològiques. Cada fitxa consta de:

– Nom en català i principals sinònims, nom científic i denominacions en castellà, gallec i euskera.

– Descripció.

– Hàbitat on es troba i època de fructificació.

– Foto detallada de cada bolet.

– Valor culinari.

– Similituds amb bolets tòxics.

Aquesta guia, del micòleg Joan Montón, té un format i una enquadernació que permeten portar-la a les sortides, quan anem a buscar bolets.

Autor Joan Montón
Il·lustrador/a o fotògraf Jaume Farrés
Editorial Larousse Editorial
Idioma Català
ISBN 9788418473852
Any de la primera edició 2021
Pes 3,30 kg
Dimensions 19,50 × 13 × 2 cm
Guia pràctica de bolets
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat