Mostrar tots

Guia terapèutica plantes remeieres

Anna Escalé Besa i Pau Cardellach Lliso

Llibre nou

20,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788492811984 Categories: , , Etiquetes:

La guia terapèutica de plantes remeieres és una eina bàsica fàcil d’utilitzar per al tractament de les patologies comunes que ens complementa la medicina convencional amb la tradicional. Recull seixanta plantes típiques del nostre país que tenen propietats medicinals provades. Amb un llenguatge planer es descriu la planta, les indicacions i propietats, les dosis a utilitzar i les possibles precaucions.

S’estructura en forma de guia pràctica. Per això, consta de diversos índexs per trobar les plantes i les patologies, on podeu trobar tractaments de tota mena: ansietat, colesterol, cops, cremades, depressió, diabetis, digestió, hipertensió, insomni, refredat, varius, etc.

Com si es tractés d’un herbolari hi ha un receptari de remeis casolans amb les plantes utilitzades i el mètode de preparació per a les afeccions més comunes com: anticatarrals, antitussígens, mal d’orella, afonia, mal alè, dolors abdominals, menopausa, etc. També consta d’un glossari amb la descripció d’alguns termes mèdics utilitzats per facilitar-ne la interpretació.

Autors Anna Escalé Besa i Pau Cardellach Lliso
Editorial Farell
Idioma Català
ISBN 9788492811984
Número de pàgines 160 pàgines
Nom de la col·lecció Cultura popular
Número de col·lecció 12
Edició 2a
Any de la primera edició 2018
Pes 0,365 kg
Dimensions 14,5 × 23 × 0,5 cm
Guia terapèutica plantes remeieres
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat