Mostrar tots

Herbes a la carta

Receptes de cuina silvestre

Montserrat Enrich i Elisenda Carballido

Llibre nou

14,90

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788490341988 Categories: , ,

Les herbes del camp i del meu jardí es poden menjar? Com puc reconèixer les plantes comestibles? On les puc trobar? Com i quan les he de collir? Com cuinar-les perquè siguin apetitoses? Realment són nutritives? Què ens aporten?

Herbes a la carta ens porta per un viatge a través de la història de la nostra cuina, analitzada a través de l’òptica del consum d’herbes silvestres. Ens presenta algunes de les plantes salvatges més habituals i ens ensenya com collir-les, cuinar-les i gaudir-ne, tot tenint sempre presents les seves característiques medicinals i, sobretot, els seus elements nutritius, que fan que el seu consum esdevingui un tresor dietètic que cal conèixer. Un llibre per iniciar-se en la cuina de plantes dels nostres prats i riberes.

Subtítol Receptes de cuina silvestre
Autors Montserrat Enrich i Elisenda Carballido
Editorial Cossetània Edicions
Idioma Català
ISBN 9788490341988
Nom de la col·lecció El cullerot
Número de col·lecció 62
Pes 0,230 kg
Dimensions 23 × 15,50 × 1,50 cm

També et recomanem...

Herbes a la carta
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat