Història de la cuina catalana i occitana
Les salse, els aperitius, les ensalades, les sopes
Vicent Marqués
39,00€
Disponible com a reserva
Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats i regions d’aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l’existència d’una de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat la seva vida a compendiar la història d’aquesta cuina.
En aquest volum ens ofereix 200 monografies i més de 300 receptes de salses, d’aperitius, d’ensalades i de sopes que ens expliquen, no només com els hem de cuinar, sinó el recorregut històric, filològic, literari i cultural d’uns plats i d’unes receptes que conformen el corpus de la cuina que compartim la gent dels Països Catalans i dels Països Occitans.
Subtítol | Les salse, els aperitius, les ensalades, les sopes |
---|---|
Autor | Vicent Marqués |
Il·lustrador/a o fotògraf | Montse Mayol |
Editorial | Edicions Sidillà |
Idioma | Català |
ISBN | 9788494748486 |
Número de pàgines | 918 pàgines |
Pes | 1,646 kg |
---|---|
Dimensions | 24,50 × 17,50 × 5 cm |