Mostrar tots

Història de la cuina catalana i occitana

Les salse, els aperitius, les ensalades, les sopes

Vicent Marqués

Llibre nou

39,00

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788494748486 Categories: , ,

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats i regions d’aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l’existència d’una de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat la seva vida a compendiar la història d’aquesta cuina.
En aquest volum ens ofereix 200 monografies i més de 300 receptes de salses, d’aperitius, d’ensalades i de sopes que ens expliquen, no només com els hem de cuinar, sinó el recorregut històric, filològic, literari i cultural d’uns plats i d’unes receptes que conformen el corpus de la cuina que compartim la gent dels Països Catalans i dels Països Occitans.

Subtítol Les salse, els aperitius, les ensalades, les sopes
Autor Vicent Marqués
Il·lustrador/a o fotògraf Montse Mayol
Editorial Edicions Sidillà
Idioma Català
ISBN 9788494748486
Número de pàgines 918 pàgines
Pes 1,646 kg
Dimensions 24,50 × 17,50 × 5 cm
Història de la cuina catalana i occitana
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat