Calendari de llegendes, costums i festes tradicionals catalanes
6 de maig de 2021
50 Rutes senderistes per Catalunya
6 de maig de 2021
Mostrar tots

Història de la cuina catalana i occitana

Les salse, els aperitius, les ensalades, les sopes

Vicent Marqués - Edicions Sidillà

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats i regions d’aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l’existència d’una de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat la seva vida a compendiar la història d’aquesta cuina.
En aquest volum ens ofereix 200 monografies i més de 300 receptes de salses, d’aperitius, d’ensalades i de sopes que ens expliquen, no només com els hem de cuinar, sinó el recorregut històric, filològic, literari i cultural d’uns plats i d’unes receptes que conformen el corpus de la cuina que compartim la gent dels Països Catalans i dels Països Occitans.

39,00

Disponibilitat immediata

AutorVicent Marqués
Il·lustrador/a o fotògrafMontse Mayol
Editorial Edicions Sidillà
Idioma Català
ISBN 9788494748486
Número de pàgines 918 pàgines
Pes 1.646 kg
Dimensions 24.50 × 17.50 × 5 cm
Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.