Mostrar tots

Històries de mar de la Costa Daurada i el Delta de l’Ebre

Ignasi Revés

Llibre nou

16,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788494256479 Categories: , , , Etiqueta:
El cor de la Costa Daurada i del Delta de l’Ebre batega amb el mar. Batega gràcies als homes que durant generacions han agafat les barques i han sortit a guanyar-s’hi el jornal. «Dels valents, no hi ha ningú que en pugui dir res —diu en Ramon Forner—. I dels covards, sí que en parlen. Perquè són vius». Ignasi Revés ha anat a buscar gent de mar de Cambrils, la Cala, l’Ampolla, el Serrallo, Calafell, les Cases d’Alcanar, Sant Carles de la Ràpita, Salou, Torredembarra, Altafulla i Deltebre. Gent de mar que li ha parlat del millor i del pitjor de la vida al mar. Dels àpats a bord, dels temporals, de la pesca de la tonyina i d’aquelles angules —els fideus dels pobres— que comencen a ser, com tantes altres coses, només un record.
Si agafen aquesta sàrsia, que també és un llibre, hi trobaran enredades les millors històries que ens han deixat unes quantes dècades de pescadors del país, les il·lusions, els encerts i els fracassos de tantes vides lligades al mar.
Autor Ignasi Revés
Il·lustrador/a o fotògraf David Granato
Editorial Edicions Sidillà
Idioma Català
ISBN 9788494256479
Número de pàgines 182 pàgines
Nom de la col·lecció La Talaia
Número de col·lecció 6
Any de la primera edició 2015
Pes 0,280 kg
Dimensions 21 × 13 × 1,20 cm

També et recomanem...

Històries de mar de la Costa Daurada i el Delta de l’Ebre
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat