Mostrar tots

Julivert de cal Rosor (Petroselinum crispum)

3,20

Disponibilitat immediata

SKU: C0170 Categoria: Etiquetes:

El julivert de Cal Rosor es caracteritza per tenir uns fol·liols plans, triangulars, i molt retallats. Creix amb molta facilitat en horts i marges, sobretot en ambients de semiombra. Fàcilment pot esdevenir subespontani. S’utilitza com a condiment, preferentment fresc, mai assecat. Es pot consumir cru i també es pot coure. El cultiu és molt senzill.

 “Al pati sempre n’hi havia de julivert, la mare el posava en molts plats, i feia picada d’all i julivert. No sé si ho feia perquè diuen que és molt saludable o pel gustet, potser per tot, ves a saber.” Mercè de Cal Rosor

Aquesta varietat ha estat conservada fins a dia d’avui a Cal Rosor, Santa Maria del Camí.

ISBN C0170
Cultiu Biennal
Època de sembra

Gener a maig

Agost octubre

Capacitat 300
Pes 0,100 kg
Dimensions 20 × 15 × 1 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.