Carbassa patisson (Cucurbita pepo)
16 de novembre de 2021
Rave negre (Raphanus sativus)
16 de novembre de 2021
Mostrar tots

Julivert de cal Rosor (Petroselinum crispum)

3,20

Disponibilitat immediata

El julivert de Cal Rosor es caracteritza per tenir uns fol·liols plans, triangulars, i molt retallats. Creix amb molta facilitat en horts i marges, sobretot en ambients de semiombra. Fàcilment pot esdevenir subespontani. S’utilitza com a condiment, preferentment fresc, mai assecat. Es pot consumir cru i també es pot coure. El cultiu és molt senzill.

 “Al pati sempre n’hi havia de julivert, la mare el posava en molts plats, i feia picada d’all i julivert. No sé si ho feia perquè diuen que és molt saludable o pel gustet, potser per tot, ves a saber.” Mercè de Cal Rosor

Aquesta varietat ha estat conservada fins a dia d’avui a Cal Rosor, Santa Maria del Camí.

Cultiu Biennal
Època de sembra

Gener a maig

Agost octubre

Capacitat 300
Pes 0.100 kg
Dimensions 20 × 15 × 1 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.