Mostrar tots

Julivert de cal Rosor (Petroselinum crispum)

3,20

Esgotat

SKU: C0170 Categoria: Etiquetes:

El julivert de Cal Rosor es caracteritza per tenir uns fol·liols plans, triangulars, i molt retallats. Creix amb molta facilitat en horts i marges, sobretot en ambients de semiombra. Fàcilment pot esdevenir subespontani. S’utilitza com a condiment, preferentment fresc, mai assecat. Es pot consumir cru i també es pot coure. El cultiu és molt senzill.

 “Al pati sempre n’hi havia de julivert, la mare el posava en molts plats, i feia picada d’all i julivert. No sé si ho feia perquè diuen que és molt saludable o pel gustet, potser per tot, ves a saber.” Mercè de Cal Rosor

Aquesta varietat ha estat conservada fins a dia d’avui a Cal Rosor, Santa Maria del Camí.

ISBN C0170
Cultiu Biennal
Època de sembra

Gener a maig

Agost octubre

Capacitat 300
Pes 0,100 kg
Dimensions 20 × 15 × 1 cm
Julivert de cal Rosor (Petroselinum crispum)
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat