Mostrar tots

Junil a les terres dels bàrbars

Joan-Lluís Lluís

Llibre nou

19,95

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788473293068 Categories: , ,

Llibre recomanat per Espai31.

“Una vegada hi havia un home que menyspreava la seva filla.” Amb començament de rondalla apareix l’heroïna d’aquesta història, anomenada Junil. Encola papirs a la llibreria del pare i aprèn a llegir a l’ombra del seu menyspreu. Però mort el pare, morta la ràbia —i és la filla qui ha concebut l’arma del crim.

Fuig a peu amb tres esclaus. El temps és el principi de l’era cristiana; el lloc, una marca de l’Imperi romà. Travessen la frontera i aprenen a anar a palpes pel món, on els déus i les llengües varien. Què diuen els estranys amb qui topen? Què volen? A mesura que avancen, l’afany de caminar eclipsa la por i s’encomana a d’altres fugitius.

Junil a les terres dels bàrbars és la setena novel·la de Joan-Lluís Lluís i un acte de fe en la imaginació: una gran i esplendorosa novel·la d’aventures, amb les peripècies com a llenguatge i l’estranyesa com a condició.

espai31

Autor Joan-Lluís Lluís
Editorial Club Editor
Idioma Català
ISBN 9788473293068
Número de pàgines 288 pàgines
Any de la primera edició 2021
Pes 0,380 kg
Dimensions 20,50 × 14 × 2 cm
Junil a les terres dels bàrbars
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat