Mostrar tots

La caputxeta vermella

Beatrix Potter

Llibre nou

16,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788426146052 Categories: , , Etiqueta:

Una nena, un llop, una caputxeta vermella. El conte tradicional explicat per dues magistrals escriptores i il·lustradores britàniques: Beatrix Potter i Helen Oxenbury.

Fa més d’un segle que Beatrix Potter va escriure aquesta adaptació del clàssic conte de Charles Perrault, però hem hagut d’esperar fins ara per a veure-la per primera vegada il·lustrada. Potter enalteix la crua realitat del conte de Perrault posant en primer pla al llop, aquest personatge vil i mesquí però que gràcies al talent de Potter desborda tant humor com maldat.

Les il·lustracions d’Oxenbury doten de major realitat al conte, ja que traslladen totalment al lector al camp anglès que tan bé descriu Potter, amb els seus prats de flors silvestres, les seves arbredes de bedolls i els seus horts.
I encara que el final del conte no és tan dolç com el que molts recordem, Oxenbury ens delecta amb una última il·lustració que deixa volar la imaginació a aquells aprensius i llepafils que prefereixin un final alternatiu.

Autor Beatrix Potter
Il·lustrador/a o fotògraf Helen Oxenbury
Editorial Joventut Editorial
Idioma Català
ISBN 9788426146052
Número de pàgines 48 pàgines
Any de la primera edició 2019
Pes 0,380 kg
Dimensions 26 × 20 × 0,50 cm
La caputxeta vermella
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat