Mostrar tots

La casa pairal

Les estances, el foc, l'aigua i els remeis

Jordi Torres i Sociats

Llibre nou

16,00

En estoc (disponibilitat immediata)

El món camperol, en el decurs de la seva història, ha anat configurant tot un seguit de formes de viure, creences, costums i rituals a l’entorn d’un seguit d’elements com ara l’aigua, la terra, el sol, la lluna, el foc, el vent, els arbres i el conreu de la terra, així com la convivència amb el bestiar i el respecte a tot el seu entorn.

En la societat rural, la terra era una realitat omnipresent en tots els afers diaris, un element que donava força i caràcter, com a font de vida, com a patrimoni, com a demarcació, com a itinerari i com a paisatge.

D’aquesta estimació i aferrament a la terra en va sorgir un gran respecte per aquesta, la casa i família, a les seves arrels, als seus avantpassats i a una cultura, i una fidelitat a una manera de pensar, a una manera de fer i a una manera de treballar i organitzar-se.

Subtítol Les estances, el foc, l'aigua i els remeis
Autor Jordi Torres i Sociats
Editorial Farell
Idioma Català
ISBN 9788492811649
Número de pàgines 104 pàgines
Nom de la col·lecció Cultura popular
Número de col·lecció 9
Any de la primera edició 2014
Pes 0,216 kg
Dimensions 23 × 14,50 × 1 cm

També et recomanem...

La casa pairal
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat