Mostrar tots

La clau dels bolets 2

Identifica'ls de la mà d'Enric Gràcia

Enric Gràcia

Llibre nou

23,00

Esgotat

SKU: 9788419239327 Categories: , , Etiquetes:

Aquest és un llibre amb el qual aprendreu a identificar bolets amb seguretat. El podeu fer servir al camp, en una exposició de bolets o per memoritzar un bolet desconegut un cop a casa; també amb els vostres fills. Segueix el sistema de classificació popular catalana tradicional.
Hi trobareu una clau d’identificació general gràfica i els grans grups de bolets que tradicionalment es diferencien a casa nostra ordenats alfabèticament.
Us permetrà diferenciar les vuit espècies de rovellons dels nostres boscos, reconèixer amb seguretat un cep i sabreu com evitar equivocar-vos quan trobeu un carlet, un apagallums o un reig.
En cada gran grup hi trobareu una il·lustració de l’espècie més coneguda o representativa i els detalls diferencials que us permetran reconèixer-la.
En alguns grans grups, sempre molt coneguts (rovellons, ceps), trobareu claus per arribar directament a identificar-ne les espècies. En altres només

Subtítol Identifica'ls de la mà d'Enric Gràcia
Autor Enric Gràcia
Editorial Efadós
Idioma Català
ISBN 9788419239327
Número de pàgines 112 pàgines
Any de la primera edició 2022
Pes 0,460 kg
Dimensions 23,50 × 15,50 × 2 cm

També et recomanem...

La clau dels bolets 2
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat