Mostrar tots

La cuina antiga

Ibers, Grecs i Romans

Jaume Fàbrega

20,00

Disponible en pocs dies

Aquest llibre obre les portes al fascinant món de la cuina antiga: des de les preparacions dels nostres avantpassats més remots del Paleolític, passant per la cuina d’olles i cassoles del Neolític, la robusta alimentació dels ibers i la delicada cuina grega, fins a arribar a la sofisticada gastronomia romana. Receptes explicades pas a pas, fàcils i sempre delicioses.

Els primers plats de la nostra memòria gustativa, per menjar avui.

Subtítol Ibers, Grecs i Romans
AutorJaume Fàbrega
Editorial Viena edicions
Idioma Català
ISBN 9788483309599
Número de pàgines 208 pàgines
Nom de la col·lecció Milfulls
Número de col·lecció 25
Pes 0,455 kg
Dimensions 26 × 16 × 2 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.