Cuina amb Joan Roca a baixa temperatura
13 de març de 2021
El gran llibre de la cuina de les àvies
13 de març de 2021
Mostrar tots

La cuina catalana

800 receptes d'avui i de sempre

Josep Lladonosa i Giró - RBA edicions

En aquest llibre trobareu el millor de la cuina catalana. Com diu l’autor, «una cuina creada al llarg dels segles, una cuina nacional de característiques inigualables». El cuiner explica els seus trucs per preparar els productes de temporada i poder redescobrir plats de sempre, com l’ànec amb peres, els rovellons a la brasa amb all i julivert, l’arròs a la cassola, el bacallà amb mongetes o els musclos amb salsa marinera. Sens dubte, un llibre que es convertirà en un dels clàssics de la nostra cuina.

32,00

Disponibilitat immediata

AutorJosep Lladonosa i Giró
Editorial RBA edicions
Idioma Català
ISBN 9788482646435
Número de pàgines 656 pàgines
Pes 1.380 kg
Dimensions 26.50 × 18 × 5 cm
Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.