Mostrar tots

La cuina catalana

800 receptes d'avui i de sempre

Josep Lladonosa i Giró

Llibre nou

32,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788482646435 Categories: , , Etiqueta:

En aquest llibre trobareu el millor de la cuina catalana. Com diu l’autor, «una cuina creada al llarg dels segles, una cuina nacional de característiques inigualables». El cuiner explica els seus trucs per preparar els productes de temporada i poder redescobrir plats de sempre, com l’ànec amb peres, els rovellons a la brasa amb all i julivert, l’arròs a la cassola, el bacallà amb mongetes o els musclos amb salsa marinera. Sens dubte, un llibre que es convertirà en un dels clàssics de la nostra cuina.

espai31

Subtítol 800 receptes d'avui i de sempre
Autor Josep Lladonosa i Giró
Editorial RBA Edicions
Idioma Català
ISBN 9788482646435
Número de pàgines 656 pàgines
Pes 1,380 kg
Dimensions 26,50 × 18 × 5 cm
La cuina catalana
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat