La cuina tradicional del Priorat
10 de març de 2021
La cuina Romana
10 de març de 2021
Mostrar tots

La cuina de Cerdanya

18,00

Disponibilitat immediata

Des d’antic la Cerdanya ha estat reconeguda com a terra productora de bons pernils, embotits i cereals, a més de bones menges com ara trumfes, naps, cols d’hivern i peres, entre altres.

Malgrat l’aïllament geogràfic d’altres èpoques i la duresa del clima, la gent d’aquesta terra ha sabut treure el màxim rendiment dels productes que tenia a l’abast, a més d’utilitzar tècniques casolanes de conservació dels aliments. Aquest llibre reuneix moltes receptes recollides de les mestresses d’aquesta cuina de muntanya, i també algunes propostes de com fer licors, confitures i conserves.

AutorM. Rosa Molins Pons
Editorial Farell editors
Idioma Català
ISBN 9788492811243
Número de pàgines 120 pàgines
Nom de la col·lecció Rebost i cuina
Número de col·lecció 4
Pes 0.325 kg
Dimensions 23 × 14.50 × 1 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.