La cuina tradicional del Priorat
10 de març de 2021
La cuina Romana
10 de març de 2021
Mostrar tots

La cuina de Cerdanya

Receptes i àpats

M. Rosa Molins Pons - Farell editors

Des d’antic la Cerdanya ha estat reconeguda com a terra productora de bons pernils, embotits i cereals, a més de bones menges com ara trumfes, naps, cols d’hivern i peres, entre altres.

Malgrat l’aïllament geogràfic d’altres èpoques i la duresa del clima, la gent d’aquesta terra ha sabut treure el màxim rendiment dels productes que tenia a l’abast, a més d’utilitzar tècniques casolanes de conservació dels aliments. Aquest llibre reuneix moltes receptes recollides de les mestresses d’aquesta cuina de muntanya, i també algunes propostes de com fer licors, confitures i conserves.

18,00

Disponibilitat immediata

AutorM. Rosa Molins Pons
Editorial Farell editors
Idioma Català
ISBN 9788492811243
Número de pàgines 120 pàgines
Nom de la col·lecció Rebost i cuina
Número de col·lecció 4
Pes 0.325 kg
Dimensions 23 × 14.50 × 1 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.