La cuina de Cerdanya
Receptes i àpats
M. Rosa Molins Pons
18,00€
En estoc (disponibilitat immediata)
Des d’antic la Cerdanya ha estat reconeguda com a terra productora de bons pernils, embotits i cereals, a més de bones menges com ara trumfes, naps, cols d’hivern i peres, entre altres.
Malgrat l’aïllament geogràfic d’altres èpoques i la duresa del clima, la gent d’aquesta terra ha sabut treure el màxim rendiment dels productes que tenia a l’abast, a més d’utilitzar tècniques casolanes de conservació dels aliments. Aquest llibre reuneix moltes receptes recollides de les mestresses d’aquesta cuina de muntanya, i també algunes propostes de com fer licors, confitures i conserves.
Subtítol | Receptes i àpats |
---|---|
Autor | M. Rosa Molins Pons |
Editorial | Farell Editors |
Idioma | Català |
ISBN | 9788492811243 |
Número de pàgines | 120 pàgines |
Nom de la col·lecció | Rebost i cuina |
Número de col·lecció | 4 |
Pes | 0,325 kg |
---|---|
Dimensions | 23 × 14,50 × 1 cm |