Mostrar tots

La cuina de la carxofa

Pau Garcia Parajuà

Llibre nou

19,50

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788418857355 Categories: , , Etiqueta:

La carxofa és la joia de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especialment durant uns quants mesos l’any, quan se’n fa la collita. Aquest llibre proposa receptes que van del plat més senzill a l’alta gastronomia. Partint d’un ingredient únic, aquest recull és una guia fonamental per a la tria, la pela, la conservació i la cuina d’algunes elaboracions bàsiques que converteixen la carxofa en una delícia tot terreny.

AutorPau Garcia Parajuà
Il·lustrador/a o fotògrafTamara López
Editorial Comanegra
Idioma Català
ISBN 9788418857355
Número de pàgines 180 pàgines
Pes 0,470 kg
Dimensions 24 × 17 × 1,50 cm
Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.