Mostrar tots

La cuina de la carxofa

Pau Garcia Parajuà

Llibre nou

19,50

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788418857355 Categories: , , Etiqueta:

La carxofa és la joia de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especialment durant uns quants mesos l’any, quan se’n fa la collita. Aquest llibre proposa receptes que van del plat més senzill a l’alta gastronomia. Partint d’un ingredient únic, aquest recull és una guia fonamental per a la tria, la pela, la conservació i la cuina d’algunes elaboracions bàsiques que converteixen la carxofa en una delícia tot terreny.

espai31

Autor Pau Garcia Parajuà
Il·lustrador/a o fotògraf Tamara López
Editorial Comanegra
Idioma Català
ISBN 9788418857355
Número de pàgines 180 pàgines
Pes 0,470 kg
Dimensions 24 × 17 × 1,50 cm
La cuina de la carxofa
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat