Mostrar tots

La cuina de pagès

Receptes tradicionals del món rural

Jaume Fàbrega

Llibre nou

16,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788492811557 Categories: , , Etiquetes:

Aquest llibre és el primer en què, de forma explícita, es reivindica la cuina de les dones de pagès, sovint acompanyades per altres col·lectius del món rural, com els caçadors, els pastors, els carboners, els bosquetans i els hortolans.

Les receptes són plats amb gust de terra perquè surten de la terra, i sovint de les necessitats del treball, amb tot el sabor d’una cuina a vegades ancestral i sempre apassionant.

Al món pagès, la vida sempre girava a l’entorn de la cuina, on permanentment, hivern i estiu, hi havia encès el foc a terra, que servia per escalfar-se o bé cuinar i prendre’n el caliu per posar als fogons encastats. Es menjava a la gran taula de fusta, amb el seu calaix per al pa i el porró sempre a punt per als de la casa i els passavolants, com a signe d’hospitalitat.

Subtítol Receptes tradicionals del món rural
Autor Jaume Fàbrega
Editorial Farell Editors
Idioma Català
ISBN 9788492811557
Número de pàgines 128 pàgines
Nom de la col·lecció Rebost i cuina
Número de col·lecció 9
Pes 0,325 kg
Dimensions 23 × 14,50 × 1 cm

També et recomanem...

La cuina de pagès
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat