La cuina medieval i renaixentista
2 de març de 2021
La cuina modernista
2 de març de 2021
Mostrar tots

La cuina del 1714

Història i receptes

Jaume Fàbrega - Viena edicions

Què es cuinava als fogons de les cases i els palaus catalans el 1714? Potser us sorprendrà saber que hi podíem trobar les elaboracions bàsiques de la cuina catalana actual: de l’allioli al sofregit, de la picada a la samfaina, i de l’escudella als
macarrons.
La cuina del barroc encarna un moment apassionant de la història. D’una banda, manté encara una clara continuïtat amb la cuina medieval —abundància d’agredolços, ús generós de les espècies…— i, de l’altra, crea les bases de la nostra cuina moderna, sobretot per la introducció de productes d’Amèrica —patates, tomàquets, pebrots i bitxos, gall dindi, ànec mut, xocolata…—, que suposen una autèntica revolució alimentària.
Jaume Fàbrega recull en aquest llibre el saber gastronòmic de l’època, amb una interessantíssima introducció històrica i una recopilació de receptes delicioses i a l’abast de tothom.

19,80

Disponibilitat immediata

AutorJaume Fàbrega
Editorial Viena edicions
Idioma Català
ISBN 9788483308011
Número de pàgines 214 pàgines
Nom de la col·lecció Milfulls
Número de col·lecció 16
Any de la primera edició 2014
Pes 0.505 kg
Dimensions 26 × 16 × 2 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.