Licors tradicionals, aiguardents i vins generosos
11 de març de 2021
La cuina marinera de la Costa Brava
11 de març de 2021
Mostrar tots

La cuina del Montsec

Receptes tradicionals

Mercè Camins - Farell editors

Montsec, porta d’entrada al Pirineu, abraça les comarques de la Noguera, el Pallars Jussà i la Ribagorça. Dos rius recorren la seva geografia, el Noguera Pallaresa i el Noguera Ribagorçana, i ens descobreixen els espectaculars congostos de Mont-rebei i Tarradets. El seu cel apareix cada nit il·luminat per milers d’estels enmig de la foscor. Natura salvatge i peculiar, ofereix a la seva gent terra per gaudir i treballar, espais de conreus  agrícoles i forestals.

La cuina del Montsec es basa en els productes de la terra, respectant les estacions i les tradicions, llegat dels nostres avantpassats i patrimoni de tots.

16,00

Disponibilitat immediata

AutorMercè Camins
Editorial Farell editors
Idioma Català
ISBN 9788492811434
Número de pàgines 112 pàgines
Nom de la col·lecció Rebost i cuina
Número de col·lecció 7
Pes 0.325 kg
Dimensions 23 × 14.50 × 1 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.