Montsec, porta d’entrada al Pirineu, abraça les comarques de la Noguera, el Pallars Jussà i la Ribagorça. Dos rius recorren la seva geografia, el Noguera Pallaresa i el Noguera Ribagorçana, i ens descobreixen els espectaculars congostos de Mont-rebei i Tarradets. El seu cel apareix cada nit il·luminat per milers d’estels enmig de la foscor. Natura salvatge i peculiar, ofereix a la seva gent terra per gaudir i treballar, espais de conreus agrícoles i forestals.
La cuina del Montsec es basa en els productes de la terra, respectant les estacions i les tradicions, llegat dels nostres avantpassats i patrimoni de tots.
Subtítol | Receptes tradicionals |
---|---|
Autor | Mercè Camins |
Editorial | Farell editors |
Idioma | Català |
ISBN | 9788492811434 |
Número de pàgines | 112 pàgines |
Nom de la col·lecció | Rebost i cuina |
Número de col·lecció | 7 |
Pes | 0.325 kg |
---|---|
Dimensions | 23 × 14.50 × 1 cm |
També et recomanem...
-
Licors tradicionals, aiguardents i vins generosos
Anna Figueras Torruella, M. Teresa Castelló Bou
17,00€Disponibilitat immediata