Licors tradicionals, aiguardents i vins generosos
11 de març de 2021
La cuina marinera de la Costa Brava
11 de març de 2021
Mostrar tots

La cuina del Montsec

Mercè Camins

16,00

Disponibilitat immediata

Montsec, porta d’entrada al Pirineu, abraça les comarques de la Noguera, el Pallars Jussà i la Ribagorça. Dos rius recorren la seva geografia, el Noguera Pallaresa i el Noguera Ribagorçana, i ens descobreixen els espectaculars congostos de Mont-rebei i Tarradets. El seu cel apareix cada nit il·luminat per milers d’estels enmig de la foscor. Natura salvatge i peculiar, ofereix a la seva gent terra per gaudir i treballar, espais de conreus  agrícoles i forestals.

La cuina del Montsec es basa en els productes de la terra, respectant les estacions i les tradicions, llegat dels nostres avantpassats i patrimoni de tots.

AutorMercè Camins
Editorial Farell editors
Idioma Català
ISBN 9788492811434
Número de pàgines 112 pàgines
Nom de la col·lecció Rebost i cuina
Número de col·lecció 7
Pes 0.325 kg
Dimensions 23 × 14.50 × 1 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.