Arqueología de las plantas embriagantes
9 de març de 2021
La cuina tradicional del Montseny
10 de març de 2021
Mostrar tots

La cuina del Pirineu català

Pep Palau

18,00

Disponibilitat immediata

La Cuina del Pirineu català és una cuina construïda sobre les premisses de l’aprofitament màxim dels recursos i de l’adaptació a les condicions –sovint d’una gran precarietat– que han caracteritzat, fins fa molt poc, la vida a muntanya. La major part de propostes que s’hi fan responen a una veritable “estratègia adaptativa”. Una estratègia no necessàriament lligada a la simple supervivència, però sí a l’assoliment d’un punt d’equilibri entre la disponibilitat de matèries primeres (sovint incerta) i la mobilització de recursos clau, com ara la imaginació i la inventiva.

AutorPep Palau
Editorial Farell editors
Idioma Català
ISBN 9788495695079
Número de pàgines 184 pàgines
Nom de la col·lecció Rebost i cuina
Número de col·lecció 1
Pes 0.325 kg
Dimensions 23 × 14.50 × 1 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.