Arqueología de las plantas embriagantes
9 de març de 2021
La cuina tradicional del Montseny
10 de març de 2021
Mostrar tots

La cuina del Pirineu català

Més de 100 propostes de cuina de muntanya

Pep Palau - Farell editors

La Cuina del Pirineu català és una cuina construïda sobre les premisses de l’aprofitament màxim dels recursos i de l’adaptació a les condicions –sovint d’una gran precarietat– que han caracteritzat, fins fa molt poc, la vida a muntanya. La major part de propostes que s’hi fan responen a una veritable “estratègia adaptativa”. Una estratègia no necessàriament lligada a la simple supervivència, però sí a l’assoliment d’un punt d’equilibri entre la disponibilitat de matèries primeres (sovint incerta) i la mobilització de recursos clau, com ara la imaginació i la inventiva.

18,00

Disponibilitat immediata

AutorPep Palau
Editorial Farell editors
Idioma Català
ISBN 9788495695079
Número de pàgines 184 pàgines
Nom de la col·lecció Rebost i cuina
Número de col·lecció 1
Pes 0.325 kg
Dimensions 23 × 14.50 × 1 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.