La cuina del Pirineu català
Més de 100 propostes de cuina de muntanya
Pep Palau
18,00€
En estoc (es poden reservar)
La Cuina del Pirineu català és una cuina construïda sobre les premisses de l’aprofitament màxim dels recursos i de l’adaptació a les condicions –sovint d’una gran precarietat– que han caracteritzat, fins fa molt poc, la vida a muntanya. La major part de propostes que s’hi fan responen a una veritable “estratègia adaptativa”. Una estratègia no necessàriament lligada a la simple supervivència, però sí a l’assoliment d’un punt d’equilibri entre la disponibilitat de matèries primeres (sovint incerta) i la mobilització de recursos clau, com ara la imaginació i la inventiva.
Subtítol | Més de 100 propostes de cuina de muntanya |
---|---|
Autor | Pep Palau |
Editorial | Farell editors |
Idioma | Català |
ISBN | 9788495695079 |
Número de pàgines | 184 pàgines |
Nom de la col·lecció | Rebost i cuina |
Número de col·lecció | 1 |
Pes | 0,325 kg |
---|---|
Dimensions | 23 × 14,50 × 1 cm |