Cuina vegana per a ocasions especials
20 de març de 2021
Pastisseria tradicional per fer a casa
20 de març de 2021
Mostrar tots

La cuina dels fumats

250 receptes

Joan Jofre - Editorial Cossetània

Avui, amb les tècniques més depurades i els productes millor preparats, els fumats han esdevingut un element imprescindible de les nostres gastronomies. Si el món es globalitza, la cuina també ho ha de fer, no? En aquest llibre, hi trobareu fins a 250 receptes, primordialment d’entrants, amanides o tapes, amb fumats molt diversos: junt amb el predomini del salmó i del bacallà, també hi són presents la truita de riu, l’arengada, la tonyina, el peix espasa… en forma de fumat. Completen el receptari un capítol de bases (pasta, mandonguilles, mantega…) i un altre de salses._» (Del pròleg de Francesc Murgadas) * Aquest llibre dona idees variades de com cuinar i combinar els aliments fumats, entre els quals el salmó, el bacallà o la tonyina, en forma fumada, són dels més coneguts. * Més de 250 receptes senzilles, ràpides i fàcils de fer (amanides, entrants, tapes), amb apartats extres de bases i salses.

14,70

Disponibilitat immediata

AutorJoan Jofre
Editorial Editorial Cossetània
Idioma Català
ISBN 9788413560212
Número de pàgines 159 pàgines
Any de la primera edició 2021
Pes 0.320 kg
Dimensions 16 × 15.50 × 1 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.