La cuina dels Ibers
De la llar de foc als fogons
Joan Santacana
i Joan Duran8,00€
En estoc (disponibilitat immediata)
La visió de la cultura ibèrica des del vessant culinari ens aproxima al seu entorn: en qualsevol societat la cuina és un element fonamental, amb implicacions religioses, socials i econòmiques.
A La cuina dels ibers Joan Santacana, arqueòleg especialitzat en Didàctica de les Ciències Socials, ens fa veure quins eren els seus aliments; com els preparaven, cuinaven i conservaven; els contactes amb el món colonial i la introducció de productes aleshores tan exòtics com el vi i l’oli.
El llibre afegeix, de la mà de Joan Duran, un exercici de recreació d’una dotzena de receptes elaborades amb ingredients i tècniques de cocció de l’època.
Subtítol | De la llar de foc als fogons |
---|---|
Autors | Joan Santacana i Joan Duran |
Editorial | Rafael Dalmau Editor |
Idioma | Català |
ISBN | 9788423207596 |
Nom de la col·lecció | Episodis de la història |
Número de col·lecció | 355 |
Pes | 0,90 kg |
---|---|
Dimensions | 16,50 × 12 × 1 cm |