Mostrar tots

La cuina dels Ibers

De la llar de foc als fogons

Joan Santacana, Joan Duran

8,00

Disponibilitat immediata

La visió de la cultura ibèrica des del vessant culinari ens aproxima al seu entorn: en qualsevol societat la cuina és un element fonamental, amb implicacions religioses, socials i econòmiques.

A La cuina dels ibers Joan Santacana, arqueòleg especialitzat en Didàctica de les Ciències Socials, ens fa veure quins eren els seus aliments; com els preparaven, cuinaven i conservaven; els contactes amb el món colonial i la introducció de productes aleshores tan exòtics com el vi i l’oli.

El llibre afegeix, de la mà de Joan Duran, un exercici de recreació d’una dotzena de receptes elaborades amb ingredients i tècniques de cocció de l’època.

Subtítol De la llar de foc als fogons
AutorsJoan Santacana i Joan Duran
Editorial Rafael Dalmau editor
Idioma Català
ISBN 9788423207596
Nom de la col·lecció Episodis de la història
Número de col·lecció 355
Pes 0,90 kg
Dimensions 16,50 × 12 × 1 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.