Entre fogons i Baguls
27 de maig de 2021
Dones al marge
28 de maig de 2021
Mostrar tots

La cuina dels Ibers

De la llar de foc als fogons

Joan Santacana i Joan Duran - Rafael Dalmau editor

La visió de la cultura ibèrica des del vessant culinari ens aproxima al seu entorn: en qualsevol societat la cuina és un element fonamental, amb implicacions religioses, socials i econòmiques.

A La cuina dels ibers Joan Santacana, arqueòleg especialitzat en Didàctica de les Ciències Socials, ens fa veure quins eren els seus aliments; com els preparaven, cuinaven i conservaven; els contactes amb el món colonial i la introducció de productes aleshores tan exòtics com el vi i l’oli.

El llibre afegeix, de la mà de Joan Duran, un exercici de recreació d’una dotzena de receptes elaborades amb ingredients i tècniques de cocció de l’època.

8,00

Disponibilitat immediata

AutorsJoan Santacana i Joan Duran
Editorial Rafael Dalmau editor
Idioma Català
ISBN 9788423207596
Nom de la col·lecció Episodis de la història
Número de col·lecció 355
Pes 0.90 kg
Dimensions 16.50 × 12 × 1 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.