Mostrar tots

La cuina dels pastors

Entre la plana i la muntanya

Jaume Fàbrega

16,00

Disponibilitat immediata

En aquest llibre hi trobareu les formes de vida dels pastors i els plats que cuinaven i menjaven, explicats pas a pas.

La cuina dels pastors estava adaptada al medi, on es movien amb el ramat, i era d’aprofitament. Els aliments principals que portaven al sarró eren el vi, el pa, la cansalada, el fuet, la llonganissa i el formatge. Tots ells ingredients de llarga durada. Quan s’estaven a la barraca solien cuinar sopes, escudelles i guisats amb patates, llegums, arròs, fideus i algun tros de carn. I quan feien transhumància anaven a menjar a les masies i als hostals que es trobaven al llarg dels camins.

Aquest llibre us ofereix més de quaranta receptes d’aquesta cuina pràctica, senzilla, però gustosa. Des del simple esmorzar fet a peu de camí, fins al guisat més elaborat de les fondes o les mestresses de pagès.

L’autor coneix de primera mà aquest món, ja que en la masia de la seva infància havia conviscut amb pastors.

Subtítol Entre la plana i la muntanya
AutorJaume Fàbrega
Editorial Farell editors
Idioma Català
ISBN 9788492811854
Número de pàgines 112 pàgines
Nom de la col·lecció Rebost i cuina
Número de col·lecció 14
Pes 0.325 kg
Dimensions 23 × 14.50 × 1 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.