De l’arrossar a la taula
11 de març de 2021
Picades
11 de març de 2021
Mostrar tots

La cuina dels pastors

Entre la plana i la muntanya

Jaume Fàbrega - Farell editors

En aquest llibre hi trobareu les formes de vida dels pastors i els plats que cuinaven i menjaven, explicats pas a pas.

La cuina dels pastors estava adaptada al medi, on es movien amb el ramat, i era d’aprofitament. Els aliments principals que portaven al sarró eren el vi, el pa, la cansalada, el fuet, la llonganissa i el formatge. Tots ells ingredients de llarga durada. Quan s’estaven a la barraca solien cuinar sopes, escudelles i guisats amb patates, llegums, arròs, fideus i algun tros de carn. I quan feien transhumància anaven a menjar a les masies i als hostals que es trobaven al llarg dels camins.

Aquest llibre us ofereix més de quaranta receptes d’aquesta cuina pràctica, senzilla, però gustosa. Des del simple esmorzar fet a peu de camí, fins al guisat més elaborat de les fondes o les mestresses de pagès.

L’autor coneix de primera mà aquest món, ja que en la masia de la seva infància havia conviscut amb pastors.

16,00

Disponibilitat immediata

AutorJaume Fàbrega
Editorial Farell editors
Idioma Català
ISBN 9788492811854
Número de pàgines 112 pàgines
Nom de la col·lecció Rebost i cuina
Número de col·lecció 14
Pes 0.325 kg
Dimensions 23 × 14.50 × 1 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.