Mostrar tots

La cuina dels pescadors de la Costa Daurada

Receptes tradicionals

David Solé i Tormé

Llibre nou

17,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788492811663 Categories: , , Etiquetes:

Aquest bocí de riba mediterrània, que va des de Cunit fins a Alcanar, amb el seu suau clima i la seva ubicació, ha estat un marc perfecte per a la proliferació d’una forma de cuinar exemplar.

Aquesta mostra de receptes tenen en comú que són molt representatives de la cuina de la nostra costa i la gran majoria neixen en l’àrea d’influència de la mar. La cuina d’“abordo” és sàvia, intuïtiva i sense mesures estandarditzades. A més de saludable, és d’una sostenibilitat extraordinària perquè optimitza magistralment els pobres ingredients dels quals parteix: el peix, el brou, la patata, l’arròs i els fideus, la picada, l’allioli. Definir la cuina de barca és parlar de peix, i ingredients originaris del país, de la zona, econòmics, que combinats amb saviesa configuren quasi bé la totalitat de la cuina marinera de la Costa Daurada.

Subtítol Receptes tradicionals
Autor David Solé i Tormé
Editorial Farell Editors
Idioma Català
ISBN 9788492811663
Número de pàgines 144 pàgines
Nom de la col·lecció Rebost i cuina
Número de col·lecció 11
Pes 0,325 kg
Dimensions 23 × 14,50 × 1 cm

També et recomanem...

La cuina dels pescadors de la Costa Daurada
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat