La cuina dels Vallesans
11 de març de 2021
Confitures i melmelades
11 de març de 2021
Mostrar tots

La cuina dels pescadors de la Costa Daurada

17,00

Disponibilitat immediata

Aquest bocí de riba mediterrània, que va des de Cunit fins a Alcanar, amb el seu suau clima i la seva ubicació, ha estat un marc perfecte per a la proliferació d’una forma de cuinar exemplar.

Aquesta mostra de receptes tenen en comú que són molt representatives de la cuina de la nostra costa i la gran majoria neixen en l’àrea d’influència de la mar. La cuina d’“abordo” és sàvia, intuïtiva i sense mesures estandarditzades. A més de saludable, és d’una sostenibilitat extraordinària perquè optimitza magistralment els pobres ingredients dels quals parteix: el peix, el brou, la patata, l’arròs i els fideus, la picada, l’allioli. Definir la cuina de barca és parlar de peix, i ingredients originaris del país, de la zona, econòmics, que combinats amb saviesa configuren quasi bé la totalitat de la cuina marinera de la Costa Daurada.

AutorDavid Solé i Tormé
Editorial Farell editors
Idioma Català
ISBN 9788492811663
Número de pàgines 144 pàgines
Nom de la col·lecció Rebost i cuina
Número de col·lecció 11
Pes 0.325 kg
Dimensions 23 × 14.50 × 1 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.