La cuina de pagès
11 de març de 2021
La cuina dels pescadors de la Costa Daurada
11 de març de 2021
Mostrar tots

La cuina dels Vallesans

20,00

Disponibilitat immediata

Per als qui diguin “un altre llibre de cuina”, s’equivoquen, aquesta publicació vol ser diferent. La majoria s’escriuen només davant de l’ordinador, però la que teniu a les mans ha sorgit d’entrevistes fetes a persones generoses dels seus coneixements, de la majoria de poblacions vallesanes: converses en menjadors, cuines, horts, botigues, obradors, mercats… També cal dir que totes les receptes que hi trobareu han estat realitzades i contrastades per l’autor.

Molts diuen que “el Vallès és una terra de pas que no té cuina pròpia”. En aquest llibre demostrem tot el contrari: disposem de prou productes i receptari per figurar en els millors llocs de les cuines locals.

Els vallesans, formats amb aquesta barreja de tradicions, productes, paisatge i cuina, fan que la comarca, en temes d’alimentació, sigui una de les capdavanteres de Catalunya.

AutorPep Salsetes
Editorial Farell editors
Idioma Català
ISBN 9788492811656
Número de pàgines 192 pàgines
Nom de la col·lecció Rebost i cuina
Número de col·lecció 10
Pes 0.325 kg
Dimensions 23 × 14.50 × 1 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.