La cuina dels Vallesans
Receptes i productes de la terra
Pep Salsetes
20,00€
En estoc (disponibilitat immediata)
Per als qui diguin “un altre llibre de cuina”, s’equivoquen, aquesta publicació vol ser diferent. La majoria s’escriuen només davant de l’ordinador, però la que teniu a les mans ha sorgit d’entrevistes fetes a persones generoses dels seus coneixements, de la majoria de poblacions vallesanes: converses en menjadors, cuines, horts, botigues, obradors, mercats… També cal dir que totes les receptes que hi trobareu han estat realitzades i contrastades per l’autor.
Molts diuen que “el Vallès és una terra de pas que no té cuina pròpia”. En aquest llibre demostrem tot el contrari: disposem de prou productes i receptari per figurar en els millors llocs de les cuines locals.
Els vallesans, formats amb aquesta barreja de tradicions, productes, paisatge i cuina, fan que la comarca, en temes d’alimentació, sigui una de les capdavanteres de Catalunya.
Subtítol | Receptes i productes de la terra |
---|---|
Autor | Pep Salsetes |
Editorial | Farell Editors |
Idioma | Català |
ISBN | 9788492811656 |
Número de pàgines | 192 pàgines |
Nom de la col·lecció | Rebost i cuina |
Número de col·lecció | 10 |
Pes | 0,325 kg |
---|---|
Dimensions | 23 × 14,50 × 1 cm |
També et recomanem...
-
Licors tradicionals, aiguardents i vins generosos
Anna Figueras Torruella i M. Teresa Castelló Bou
Llibre nou 17,00€