Mostrar tots

La cuina dels Vallesans

Receptes i productes de la terra

Pep Salsetes

Llibre nou

20,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788492811656 Categories: , , Etiquetes:

Per als qui diguin “un altre llibre de cuina”, s’equivoquen, aquesta publicació vol ser diferent. La majoria s’escriuen només davant de l’ordinador, però la que teniu a les mans ha sorgit d’entrevistes fetes a persones generoses dels seus coneixements, de la majoria de poblacions vallesanes: converses en menjadors, cuines, horts, botigues, obradors, mercats… També cal dir que totes les receptes que hi trobareu han estat realitzades i contrastades per l’autor.

Molts diuen que “el Vallès és una terra de pas que no té cuina pròpia”. En aquest llibre demostrem tot el contrari: disposem de prou productes i receptari per figurar en els millors llocs de les cuines locals.

Els vallesans, formats amb aquesta barreja de tradicions, productes, paisatge i cuina, fan que la comarca, en temes d’alimentació, sigui una de les capdavanteres de Catalunya.

Subtítol Receptes i productes de la terra
Autor Pep Salsetes
Editorial Farell Editors
Idioma Català
ISBN 9788492811656
Número de pàgines 192 pàgines
Nom de la col·lecció Rebost i cuina
Número de col·lecció 10
Pes 0,325 kg
Dimensions 23 × 14,50 × 1 cm

També et recomanem...

La cuina dels Vallesans
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat