La cuina del Montsec
11 de març de 2021
La cuina de pagès
11 de març de 2021
Mostrar tots

La cuina marinera de la Costa Brava

16,00

Disponibilitat immediata

La cuina dels pescadors de la Costa Brava és, sens dubte, la més variada i refinada de totes les costes dels Països Catalans i, fins i tot, de la Mediterrània. La seva és encara una cuina viva, que es transmet oralment i que evoluciona.

Alguns dels plats dels pescadors han esdevingut dels més emblemàtics de la cuina catalana: del suquet, passant pels arrossos, fins als plats de mar i muntanya.

Aquest llibre aplega tota la saviesa d’aquesta cuina, tant pel que fa al coneixement del peix com pel que fa al seu tractament òptim. És fruit d’anys de convivència i treball de camp –i de barca!– de l’autor amb els pescadors, que el fa únic dins el seu gènere.

AutorJaume Fàbrega
Editorial Farell editors
Idioma Català
ISBN 9788492811441
Número de pàgines 128 pàgines
Nom de la col·lecció Rebost i cuina
Número de col·lecció 8
Pes 0.325 kg
Dimensions 23 × 14.50 × 1 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.