La cuina marinera de la Costa Brava
Receptes tradicionals dels pescadors
Jaume Fàbrega
16,00€
En estoc (disponibilitat immediata)
La cuina dels pescadors de la Costa Brava és, sens dubte, la més variada i refinada de totes les costes dels Països Catalans i, fins i tot, de la Mediterrània. La seva és encara una cuina viva, que es transmet oralment i que evoluciona.
Alguns dels plats dels pescadors han esdevingut dels més emblemàtics de la cuina catalana: del suquet, passant pels arrossos, fins als plats de mar i muntanya.
Aquest llibre aplega tota la saviesa d’aquesta cuina, tant pel que fa al coneixement del peix com pel que fa al seu tractament òptim. És fruit d’anys de convivència i treball de camp –i de barca!– de l’autor amb els pescadors, que el fa únic dins el seu gènere.
Subtítol | Receptes tradicionals dels pescadors |
---|---|
Autor | Jaume Fàbrega |
Editorial | Farell Editors |
Idioma | Català |
ISBN | 9788492811441 |
Número de pàgines | 128 pàgines |
Nom de la col·lecció | Rebost i cuina |
Número de col·lecció | 8 |
Pes | 0,325 kg |
---|---|
Dimensions | 23 × 14,50 × 1 cm |
També et recomanem...
-
Licors tradicionals, aiguardents i vins generosos
Priorat, Terra Alta i Ribera d'Ebre
Anna Figueras Torruella i M. Teresa Castelló Bou
Llibre nou 17,00€