Cocinar cero residuos
2 de març de 2021
La cuina del 1714
2 de març de 2021
Mostrar tots

La cuina medieval i renaixentista

Jaume Fàbrega

26,00

Disponibilitat immediata

Jaume Fàbrega ens ofereix un ampli receptari de cuina medieval i renaixentista, el més complet del mercat, precedit d’un recull de les tècniques, els costums i la fusió de tradicions culinàries de l’època.
Totes les receptes, de les més elementals a les més elaborades, s’expliquen pas a pas i se n’adapten els ingredients amb variants i alternatives.

AutorJaume Fàbrega
Editorial Viena edicions
Idioma Català
ISBN 9788483309025
Número de pàgines 344 pàgines
Nom de la col·lecció Milfulls
Número de col·lecció 22
Any de la primera edició 2016
Pes 0.800 kg
Dimensions 26 × 16 × 3.2 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.